Як після роботи двірників та озеленювачів змінюються двори у Київському районі

08.07.2020 12:56   -
Автор:
Той випадок, коли результат наочний. Двір по вулиці Гіршмана, 14. Київський район. Цю прибудинкову територію майже в 2 000 квадратних метрів двірники та озеленювачі змінили до невпізнання. Скрізь зелені газони, клумби та інша краса. Якщо в цифрах, то з весни було висаджено 350 квадратних метрів газонів, 200 декоративних кущів. А на чисельних квітниках та клумбах замайоріло всма барвами 1 600 багаторічних квітів і майже 4 000 однорічних. У тому числі була висаджена і власна розсада. Комунальники створили пішохідні доріжки з декоративних спилів. Також були пофарбувані всі урни, лави для відпочинку та вхідні двері в під'їзди.
 
Валентина Кротова начальник Київської філії КП "Харківблагоустрій"
 
Весной этого года выполнены работы по асфальтировке. В результате, конечно осталось очень много строительного мусора и вообще в этом дворе не было ни грамма чернозёма. Спасибо главе администрации нашего района, что помогли нам завезти чернозём. Здесь было 30 кубов чернозёма завезено, мы его весь спланировали, разрыхлили всё. Сделали устройство газонов, сделали цветники. Уложили камни, высадили кусты. Двор, который здесь был до этого его нельзя даже назвать двором, а на сегодняшний день – это красота! Жители очень довольны здесь, радуются ну и благодарят нас. 
 
А це вже інший двір у Київському районі. Його адреса вулиця Чернишевська, 85/14. Площа прибудинкової території більше 3 000 квадратних метрів. Тут озеленювачі разом з двірниками також висіяли зелені газони у кількості близько 800 квадратних метрів. На клумбах висаджено 3 000 багаторічних рослин та 6 000 однорічних. Роботи з озеленення та благоустрою тривають. Проте вже зараз двір по-справжньому заграв яскравими фарбами. 
 
Валентина Кротова начальник Київської філії КП "Харківблагоустрій"
 
Здесь работает участок озеленения и дворники второго участка, помогают им дворники и с других участков потому что здесь большой объём работ. Наши люди – это огромные труженики. Я хочу им выразить огромную благодарность, спасибо им за труд. Мы, не смотря на жаркую погоду, посмотрите – всё живое, всё вовремя пропалывается, подсыпается земля, поливается. Поливаем и в воскресенье и в субботу, и вообще каждый день. Следим за каждым растением. Поэтому это труд нашего коллектива, большое спасибо нашим труженикам. Мы очень стараемся, мы хотим, чтобы наш район и город в целом город был красивым, цветущим. И чтобы наши жители нашего города и гости радовались этому!