“Я смогу! “. Регистрация на вторую часть проекта стартует уже в декабре

26.11.2014 18:00   -
Автор:

До мети – не поодинці. Друга частина спортивного проекту Я зможу! стартує в січні. З категоріями, в яких змагатимуться учасники, вже визначилися. Як і минулого разу городяни худнутимуть. Інші займатимуться крос-фітом.

Олексій Чубаров директор Департаменту спортивних іміджевих проектів та маркетингу

Ребята должны будут сделать 1,5 километра бега, 50 подтягиваний, 50 раз на брусьях и 100 раз пресс, девушки в половину меньше. Среди новшеств – это каждую неделю в категории кросс-фит мы будем, к сожалению, терять по одному участнику, то есть будет отсев.

Тренуватимуть харків"ян у шести фітнес-клубах – кожен візьме по десять чоловіків та жінок відповідно у двох цих категоріях. Змагатимуться між собою не лише учасники, а й спортзаклади. Додали і зимовий вид спорту – танці на льоду. Відберуть п"ять пар і продовж трьох місяців досвідчені тренери вчитимуть красиво кататися на ковзанах. За підсумком буде своєрідне танцювальне шоу, на якому і визначаться з переможцями. Для тих же, кому льод не до смаку – підготували окрему категорію – людей вчитимуть бальним па на паркеті.

Олексій Чубаров директор Департаменту спортивних іміджевих проектів та маркетингу

Возьмут на воспитание, на обучение 10 пар, будет определен среди них победитель. Опять-таки мы никого не бросим на произвол судьбы, все, кто не пройдут в число отобранных пар, отобранных спортсменов, с ними будут заниматься педагоги, будут давать им советы, они смогут посещать фитнес-клубы, они смогут посещать лед, но это конечно будет не в соревновательном моменте.

Окрім цього буде і традиційна категорія – біг. Десять відібраних городян зможуть безкоштовно пробігти обрану дистанцію на міжнародному марафоні в квітні. На цьому масштабному заході й буде загальне нагородження переможців усього проекту. А поки ж відкривають реєстрацію – з п"ятнадцятого грудня в соцмережах. Триватиме вона місяць. Обмежень за віком учасників немає.

Олексій Чубаров директор Департаменту спортивних іміджевих проектів та маркетингу

Этот проект он носит соревновательный момент, но не хотелось бы видеть много спортсменов, то есть тех людей, которые и так занимаются, то есть этот проект направлен на тех людей, которым нужно где-то помочь, дать первый толчок для занятия спортом. Профессионалов брать мы не будем.