Ізраїльська бізнес-спільнота прагне співпрацювати з Харковом

18.11.2020 15:08   -
Автор:
Про спільну роботу з мегаполісом, навчання та консультації від ізраїльских експертів для харківських медиків на тему протидії коронавірусу та плани ізраїльскої бізнес-спільноти відносно Харкова. Про все це і не тільки розповів Надзвичайний та Повноважний Посол Ізраїлю в Україні в інтерв'ю для "Харьковских известий". Дипломат із коротким візитом прибув до Харкова.
 
Джоель Ліон Надзвичайний і Повноважний Посол Ізраїлю в Україні 
 
Ми працюємо з Харковом. Багато представників вашого міста зараз проходять вебінари спільно з експертами по темі COVID-19. В тому числі ми проводимо спільні вебінари по телемедицині, де ваші спеціалісти можуть отримати певний досвід. В цьому питанні, я думаю, ми можемо надати допомогу вашому місту. Подивимось і що ми в подальшому зможемо зробити . Загалом у нас вибудуване міцне та стабільне партнерство з Харковом. Щоправда, зараз все перемістилось в онлайн. 
 
Окрім партнерства в сфері медицини, зауважує дипломат, Ізраїль налаштований вибудувати плідну співпрацю з Харковом і в питанні бізнесу. Наразі, каже Посол, потрібно визначити чіткі вектори подальшої роботи, знайти ті ключові точки дотику, аби вже згодом стати до реалізації задумів, що принесуть користь як для Харкова, так і для бізнес-спільноти Ізраїлю.
 
Джоель Ліон Надзвичайний і Повноважний Посол Ізраїлю в Україні 
 
Для нас цікаво, які проекти цікаві для Харкова, що місто прагне реалізувати і, головне,  в яких проектах ми можемо взяти участь. Зокрема , в бізнес-напрямку. Що найголовніше яким чином і як наші бізнесмени можуть взяти участь в проектах з розвитку міста.  Харьков тот город, с которым можно сотрудничать!? Звичайно! Тут живуть прекрасні люди, тут є високотехнологічний хаб, чудовий потенціал, тому ми вже багато в яких напрямках співпрацюємо. І будемо продовжувати це співробітництво. Якраз нашою метою і є налагодити взаємовідносини між бізнесменами ізраїльськими і місцевими, – харківськими. Наше завдання – відчинити ці ворота. А вже взаємодія і співробітництво будуть йти між представниками бізнесу. 
 
Своє бачення розвитку партнерства з Харковом дипломат планує озвучити муніципалітету. І обіцяє приїхати до Харкова ще раз.
 
Джоель Ліон Надзвичайний і Повноважний Посол Ізраїлю в Україні 
 
Це мій другий візит до Харкова. Я дуже люблю це місто , особливо мені подобаються люди. Саме люди роблять ваше місто таким , яке воно є. Я бажаю всього найкращого вашому місту. Я сподіваюсь, що наступного разу, коли ми з вами зустрінемось, ситуація буде набагато кращою і буде багато справ і проектів втілено в життя. Ну, а зараз займемось бізнесом.