Із піснями та незвичним флешмобом. У Новобаварському районі відзначили свято весни (відео)

03.03.2023 19:49   -

Цілий рік війни вони важко працювали, попри регулярні обстріли й бомбардування, залишилися в Харкові і продовжують наближати перемогу України. Мешканки Новобаварського району не тільки підтримують життєдіяльність міста, а ще й допомагають ЗСУ та займаються волонтерством. Саме для них, на честь свята весни, у Харкові влаштували урочисте свято – з концертом, квітами й подарунками.

У Новобаварському районі – свято краси, тепла й весни. Та окрім жіночності й тендітності, жінки в цій залі випромінюють ще й потужну силу і міцність. Адже всю війну залишалися в Харкові, на місцях, пережили бомбардування й щоденні обстріли. Але окупантам навіть за рік так і не вдалося залякати, зламати дух і рішучість цих харків’янок.

ГАННА КАНУННІКОВА НАЧАЛЬНИК ДІЛЬНИЦІ №42 КП «ЖИЛКОМСЕРВІС»
Як то не було страшно. Ми боялися більше за наші дома. Тому що ми раніше зробили ремонти під’їздів, ремонти покрівель. Нам було дуже шкода. Ми, незважаючи ні на постріли, ні на тривоги, ні на що, бігли разом із нашими комунальними службами. Це – просто наша робота. Нічого не змінилося.

А от волонтерка Олена Саладська допомогла об’єднати майже сотню мешканців району, які захотіли стати донорами для українських військових. До початку повномасштабної війни дівчина займалася творчістю, але у перші дні вторгнення рф вирішила кардинально змінити і професію, і дозвілля.

ОЛЕНА САЛАДСЬКА ВОЛОНТЕР
Це – моя земля. Це моя рідна земля. Я не буду виїжджати з Харкова, я не хочу кидати свій дім, своє місто, я дуже люблю своє рідне місто. Якось треба було жити, виживати, я бачила, що треба щось робити.

Від початку війни жінки надійно тримають і фронт, і тил, – каже мер Ігор Терехов. Кожна відтепер виконує більше роботи, обов’язків та завдань. Але всі працюють злагоджено й заради одного омріяного результату – перемоги України.

ІГОР ТЕРЕХОВ ХАРКІВСЬКИЙ МІСЬКИЙ ГОЛОВА
І після війни нам треба буде відбудувати наш рідний Харків, відбудувати дуже багато шкіл, дитячих садочків, житла. І ми разом обов’язково це зробимо. Я вітаю вас, бажаю міцного здоров’я, щастя, посмішок і радості. Хай вам щастить.

На честь свята комунальних працівниць і мешканок Новобаварського району міський голова нагородив пам’ятними дипломами. А от гості свята влаштували на заході незвичний флешмоб.

ОСТАННІ НОВИНИ