Из окна Орджоникидзевского райотдела милиции выпрыгнул подозреваемый

03.08.2012 19:14   -
Автор:

Інцидент стався напередодні близько опівдня. Правоохоронці затримали чоловіка, якого підозрюють у причетності до незаконного збуту наркотиків. Підозрюваного доставили до Орджонікідзевського райвідділку міліції. З часом той попросився вийти в туалет.

Олексій Свиридов ,старший інспектор ВЗГ ГУ МВС України в Харківській області:

-Близько 13 години через незачинену кватирку туалетної кімнати, розташованної на 4 поверсі адміністративної будівлі Орджонікідзевського райвідділку міліції вистрибнув 35-річний чоловік, який був запрошений для дачі пояснень, щодо незаконного збуту наркотичних речовин.

Як з"ясувалося пізніше вікно цього туалету – чи не єдине у  райвідділі без грат. Але втекти чоловіку так і не судилося. Він впав у внутрішній двір. З чисельними травмами втікача доправили до лікарні швидкої та невідкладної допомоги.

Андрій Соцький, хірург відділення політравми лікарні швидкої і невідкладної допомоги:

-На данный момент он прооперирован. Травмы с которыми он находится, это обширно-скелетные травмы. Выполнены все необходимые операции, состояние стабильно тяжёлое, не угрожающее жизни. Переломы предплечий, правого плеча, правой и левой голени.

Медики припускають, скоріш за все чоловік був під кайфом. Зараз проводяться відповідні аналізи, щоб це встановити. Підозрюваний знаходится у реанімації. За однією з версій слідства, таким чином ймовірний наркоторговець хотів уникнути в'язниці. Його вже допитали слідчі та представники прокуратури, на контролі яких наразі ця справа. Вони мають з"ясувати чи не били затриманого. Хоч у міліції запевняють, такого не було.

Євген Шпак, старший слідчий прокуратури Орджонікідзевського району м. Харкова:

-Опрошены очевидцы – в большинстве это работники Орджоникидзевского райотдела.  Так же сейчас принимается решение о проведение срочных экспертиз необходимых. Один из главных вопросов – нужно понять почему он упал? Применялись ли к нему какие-то недозволенные методы следствия и дознания – это приоритетный вопрос нашей проверки.

Перевірка триватиме протягом найближчих десяти днів. Лише після того будуть озвучені висновки.

Ігор Бескровний, Ігор Луханін ,Харьковские Известия.