"Інфосіті" – інформаційно-аналітичний портал

История со скандальным строительством на Иванова 27 наконец завершилась

Біля будинку двадцять сім на вулиці Іванова сьогодні висаджені свіжі кущі бузку. Але так було не завжди, кілька тижнів тому просто перед вікнами місцевих мешканців було розгорнуто нелегальне будівництво. Тоді у справу втрутилось керівництво міста і будівлю, що заважала людям, демонтували. Та зносом справа не завершилася.

Ігор Терехов заступник міського голови з питань розвитку та забезпечення життєдіяльності міста

Здесь был у жильцов этого дома довольно ухоженный палисадник, за которым они очень следили и так душевно относились. И хотят, чтобы у них здесь был полисадник, и чтобы все было восстановлено в первозданном виде.

І первинний вигляд двору повернули. Людмила Леонідівна – одна з активістів, які боролись на знесення незаконної будівлі, каже, тепер, коли все завершено, вона спокійна.

Людмила Леонідівна місцева мешканка

Спланировали этот участок, высадили сирень, вот. Сделали хороший асфальт и здесь и в подворотне. Вобщем, мы очень довольны.

Мешканці будинку на Іванова діляться, наступної весни чекають з нетерпінням, адже тоді перед їх вікнами заквітнуть кущі бузку і від будівельного скандалу залишаться тільки неприємні спогади.