Ірина Горіна піклується про ветеранів та пенсіонерів Фрунзенського району

17.09.2012 16:55   -
Автор:

Доброзичлива і завжди рада всіх бачити. Ніну Михайлівну Горунову в її дворі по вулиці Туркестанській знають всі. І дорослі і малеча. У свої 77 жінка і досі веде активне життя. Вона глава районної організації інвалідів. Допомагає тим кому складно. Але за всією силою духу криється непроста доля. Вона втратила свого коханого чоловіка, а за півроку гине її двадцятитрирічний син. Залишившись самотньою жінка не опускала рук і продовжувала допомагати іншим. Нещодавно їй самій знадобилася допомога. Вона сильно захворіла. Лікарі констатували – потрібна термінова операція. Народний депутат Ірина Горіна не пройшла осторонь проблеми пенсіонерки.

Ніна Горунова пенсіонерка

-Что я хочу сказать за Ирину Анатольевну, это женщина, которая создана для людей. Она чуствует и видит в работе только человека от младенца до пожилого старенього человека. Она мне дала вторую жизнь, вторую жизнь. Теперь я живу и солнце над головой и теперь я буду продолжать жить, только благодаря ей, только ей. Счастья ей и всех благ. Она должна быть в парламенте.

Ірина Горіна народний депутат України

-Слава Богу, что всё закончилось благополучно, прошла операция. И я надеюсь, что Нина Михайловна, она такой активный свой возраст человек будет дальше помогать нам тут, подсказывать, что здесь сделать на Ферганско-Туркестанском массиве.

З пенсіонеркою народна обраниця Ірина Горіна зустрілася на одному з обходів району. Там жінка і розповіла про свою проблему. Такий випадок допомоги у Фрунзенському районі не поодинокий, каже нардеп Ірина Горіна. Всі хто по неї звертається, обов"язково буде почутий.

Ігор Бескровний, Ігор Луханін Харьковские Известия