Іран передає росії балістичні ракети,а Ізраїль готується надати Україні додаткову зброю – NEWS REVIEW

17.10.2022 13:35   -

Папа римський Франциск закликав знищити всю ядерну зброю. На його думку, світ опинився на порозі Третьої світової, і ця війна здатна повністю зруйнувати планету. У своїй новій книзі Франциск пише: «Мати ядерну зброю – аморально. Неприйнятно та немислимо, що на створення такого виду зброї витрачаються ресурси», – цитує видання La Stampa.

«Стало відомо, що Іран передає Росії балістичні ракети», – пише у своєму Twitter міністр у справах діаспори Ізраїлю Нахман Шай. Через це він закликав посадовців своєі держави терміново надати Україні додаткову зброю. «Настав час Україні отримати військову допомогу, як її надають США і країни НАТО», – наголосив Шай.

Читайте також: “Путін може програти вже скоро і дуже швидко” – NEWS REVIEW

США, країни НАТО, Китай та Індія чітко пояснили рф, що застосування ядерної зброї росією – «неможливе під час війни». Про це в етері CNN сказав радник з нацбезпеки президента США Джейк Салліван. «Якою вона буде — масштабною або набагато меншою. Це просто ядерний удар і США реагуватимуть однаково у всіх випадках», – відповів Салліван на питання про реакцію Америки у випадку ядерної атаки з рф.

Раніше ми повідомляли, що наступні кілька тижнів в Україні будуть непередбачувані.