Интернет и музыка

09.10.2012 21:21   -
Автор:

Ще не так давно у Печенізькому районі було кілька десятків бібліотек, чиї фонди не поповнювалися роками. Справа зрушила з місця, коли за неї взявся народний депутат України Дмитро Шенцев. Під час робочих поїздок районом нардеп регулярно привозив до сіл нові книжки.

Але, впевнений нардеп, коли держава рухається у Європу, і культурне, і інформаційне життя громад повинне відповідати часу. Тож коли мешканці району звернулися до Дмитра Шенцева з проханням створити у центральному клубі інтерактивну бібліотеку, він відгукнувся.

Тетяна Макаренко директор Печенізької централізованої бібліотечної системи

-Десять років тому ми не могли мріяти про один комп’ютер – тепер у нас п’ять, ноутбук. Ми вам дуже вдячні за вашу допомогу.

Дмитро Шенцев народний депутат України

Мы просто шаг за шагом выполняем свои обещания. И дети живущие в поселках, селах должны иметь равные возможности с детьми живущими и в крупных мегаполисах и в столице.

Поки ж молодь підвищує свій освітній рівень у всесвітній мережі, для людей старшого віку, на їх прохання, концерт артистів харківської філармонії. Бо, як кажуть ветерани, почути пісні молодості – це можливість не тільки згадати ті часи, коли вони ростили дітей та відбудовували державу, а і заряд енергії на подальше життя.

Дмитро Шенцев народний депутат України

-Вы пережили и прожили очень трудную жизнь: и голод, и холод, и разруху, и восстанавливали после войны нашу страну и наш край. Огромное вам за это спасибо.  Будьте общественно активными, не давайте нам власти жить спокойно и спать спокойно. Всегда к вашим услугам. Думаю что совместным трудом мы обязательно все достигнем.

Андрій Соловйов, Євген Шинкаренко, Харьковские Известия.