Имена талантливых и умных школьников Дзержинского района занесены в “Золотой фонд Дзержинского района”

25.05.2012 18:59   -
Автор:

Ці діти линуть до знань. І знання відповідають їм взаємністю. У залі зібралася наукова та творча еліта Дзержинскього району. Олег Правда з історією на "ти". Знання хлопця з цього предмету оцінили на всеукраїнському рівні. Він багаторазовий переможець історичних турнірів. У майбутньому, певний хлопець, знання та досвід допоможуть йому стати дипломатом.

Олег Правда,  учень школи №45:

-Так как дипломатические действия – это политдействия. Изучение истории и истории политики в прошлом – это хорошая помощь

Здобутки переможців всеукраїнських та міжнародних олімпіад  високо оцінили на міському рівні. Гості свята впевнені – такі розумні діти варті того, щоб увійти до золотого фонду Дзержинського району.

Валерій Писаренко,  Народний депутат України:

-Для нас это действительно почётная миссия и почётное право находиться среди вас. Вы можете до конца не осозновать, что те достижения, которыми вы можете уже сегодня гордиться – в будущем приведут к вас к ещё большим результатам.

Серед нагороджених – чимало творчих дітей. Аби вони могли розвивати і надалі свої таланти – у місті піклуються про оснащення профільних навчальних закладів. Зокрема, комплексний ремонт провели у художній школі імені Рєпіна та хореографічній. Із творчим підходом оновили вестибюлі та класи.  

Геннадій Кернес , Харківський міський голова:

-Я хочу пожелать вам, чтобы вы не останавливались на достигнутом, чтобы вы всегда верили в себя, никогда ни о чём не жалели, любили те свои знания, ценили труд своих родителей, труд учителей. Вам спасибо за ваши успехи. И за то, что вы г.Харьков прославляете на всю страну, и далеко за её пределами.  Спасибо вам.

Творчі таланти мають  розквітати і надалі, впевнений мер міста. Вже незабаром стартує конкурс для юних митців. Дітям запропонували зробити креативну та незвичну скульптуру. Найкращий витвір стане прикрасою оновленого парку Горького.

Олена Завгородня , Євгеній Дроботов , Харьковские Известия.