Її дизайн розробив юний харків’янин. Що створюють біля Центрального парку міські комунальники?

31.05.2023 19:51   -

Вона буде неповторною і головна її відмінність в тому, що вона була намальована харків’янином, звичайним дев’ятикласником. Міські озеленювачі неподалік від Центрального парку немов вишивають квітами незвичайне квіткове та яскраве панно.

ОЛЕКСІЙ КОМЯКОВ РЕЧНИК СКП «ХАРКІВЗЕЛЕНБУД»
В минулому місяці ми проводили конкурс в Instagram на кращий ескіз клумби. В ньому приймали участь більше 50 харків’ян і ми вже стартували – почали планування  та висадку цієї клумби. Знаходиться ця клумба неподалік від центрального входу в Центральний парк відпочинку. Було дуже багато цікавих робіт, які нам надсилали харків’яни і, навіть, були роботи в яких пропонувалось висадити екзотичні квіти. Але ми все ж таки живемо у Харкові і висаджуємо в цілому альтернантеру, тагетіс, використовуємо декоративний камінь та кольорову щепу, а екзотичні квіти не для Харкова. Я думаю, що можливо, в майбутньому, ми будемо думати над тим, щоб реалізувати і такі ідеї.

Читайте нас у Facebook, Telegram, Instagram та дивіться наші відео в YouТube та TikTok.

ОЛЕКСІЙ КОМЯКОВ РЕЧНИК СКП «ХАРКІВЗЕЛЕНБУД»
Розмір цієї клумби складає 85 метрів квадратних і ми використовуємо для реалізації цього ескізу – тагетіс, альтернантеру та різнокольорову петунію. А для задання фону ми будемо використовувати біле каміння. Також хочу нагадати, що у минулому році у нас теж проходим конкурс в Instagram на селфі з клумбою. В цьому році ми теж плануємо проводити цей конкурс, тому що у нас буде дуже багато цікавих клумб по всьому місті. І ми маємо надію, що харків’яни візьмуть в ньому участь і не тільки для того, щоб зробити селфі та виграти конкурс. А для того, щоб показати всьому світові наскільки наш Харків квітучий, чистий, гарний. І показали всьому світові, як вони люблять Харків, як вони поважають своє місто і як вони доглядають за своїм містом.

ОСТАННІ НОВИНИ