Ігор Терехов: у Харкові переглянуть проблемні перехрестя та розширять для проїзду деякі автомагістралі

30.11.2020 14:39   -
Автор:
З вулиці Сумської навпростець до Клочківської. Цю пробивку, що в районі Римарської, місто зводило задля розвантаження центральної частини Харкова від транспорту. Оскільки центр Харкова в ранкові та вечірні години пік нагадував суцільну тягучку. З такою ж метою зараз місто будує і автобан від станції метро "Київська" в бік Салтівки. Новою дорогою, стверджують проектанти, автомобілісти добиратимуться зі спального району до центру. І такі інфраструктурні  рішення для  півторамільйонного міста – вимушені, зауважили у муніципалітеті. Тому вже зараз команда спеціалістів працює над загальноміською концепцією з вдосконалення трафіку на проблемних перехрестях та переповнених транспортом артеріях міста.
 
Ігор Терехов перший заступник Харківського міського голови 
 
Сегодня город Харьков и автомагистрали города Харькова уже не справляются с тем потоком машин, который есть в городе . И поэтому мной было принято решение, чтобы мы пересмотрели определенные перекрестки, пересмотрели расширение тех или иных магистралей для того, чтобы. Дорожное движение было более правильным. И для того, чтобы люди как можно меньше времени стояли в пробках. 
 
В пріоритеті роботи спеціалістів важко проїздні перехрестя та дороги з щільним трафіком. Такі як вулиця Клочківська, перетин вулиць Весніна з Пушкінською та деякі ділянки в районі Шевченка. Там, де це необхідно, повідомили у мерії, проїжджу частину дороги будуть розширювати, додаючи додаткові смуги для руху автотранспорту.