Игорь Терехов: как я и обещал военное положение не повлияет на новогодние праздники в Харькове

20.12.2018 13:20   -
Автор:
11 днів до Нового року. Тому у Харкові завершуються останні приготування до новорічних та різдвяних свят. Місто поступово охоплює відповідна атмосфера. Наразі на площі Свободи вже практично готове новорічне містечко з ковзанкою та ялинкою, що цьогоріч має всі шанси увійти до Книги рекордів України. Також святкового настрою додають унікальні казкові декорації, що оселилися вздовж вулиць міста. У міськраді, кажуть, кампанія з підготовки Харкова до свят – вже на фінішній прямій.  
 
Ігор Терехов перший заступник Харківського міського голови 
 
Совершенно уникальная сегодня инсталляция уже на стадии завершения находится на нашей самой большой площади – площади Свободы. Гигантская елка совершенно новая, это будет звездное небо, новый домик Деда Мороза, вы видите, что новая инсталляция по Сумской полностью установлена: новые арки будут, новые подсветки. Будет очень очень интересно. Мы заинтересованы, чтобы дети, взрослые, действительно приходили на площадь. Каток – самый большой. Самый большой каток в Украине установлен. Поэтому, я думаю, что новогодние праздники пройдут очень здорово. Во всяком случае, мы перелагаем максимум усилий для того, чтобы действительно доставить радость харьковчанам, гостям города, нашим детям. 
 
Офіційне відкриття головної красуні Харкова відбудеться вже менш ніж через тиждень – 26 грудня. Запалювати вогні на центральній ялинці міста будуть всі гуртом грандіозною концертною програмою. У мерії запрошують харків'ян долучитись до цієї знакової події і дати старт новорічним святам у місті. Сюрприз очікує і на десятки тисяч школярів.
 
Ігор Терехов перший заступник Харківського міського голови 
 
По инициативе Харьковского городского головы Геннадия Адольфовича Кернеса, вы знаете, что во дворце спорта будет целый ряд мероприятий. Будет совершенно уникальная сказка, это такое шикарное действие, которое будет. И максимальное количество деток посетят эту сказку совершенно бесплатно. Мы открыты, мы готовы, и мы с радостью доставим нашим детям удовольствие. 
 
Як зазначив перший віце-мер, воєнний стан, що зараз запроваджений в деяких українських регіонах, на новорічні свята ніяк не вплине. Харків продовжує жити своїм життям і дотримуватись традицій.