Игорь Райнин: Золочевский район харьковской области один из самых перспективных, но его потенциал пока не раскрыт

07.07.2015 16:21   -
Автор:

У ході зустрічі активу Золочівського району його куратором призначили директора Департаменту економіки і міжнародних відносин харківської обладміністрації Віктора Коваленка. Визначилися і з тим, в яких напрямках необхідно цьогоріч плідно працювати. Адже саме цей район, – наголосив губернатор Харківщини Ігор Райнін, один з небагатьох, що має великі перспективи. Але його потенціал, – говорить, досі не розкритий.

Ігор Райнін голова Харківської облдержадміністрації

Потенциал в следующем: Вы – район приграничный, сейчас это откладывает, абсолютно, ещё и ответственность. Вы – район, который не далеко от областного центра. Мы здесь в таком составе, чтобы помочь Вам, в первую очередь, возобновить славные традиции Золочевского района. 

Ігор Гурін голова Золочівської РДА

Прежде всего, у нас сельхоз район. И на данный момент, мы выполнили весь комплекс весенне-полевых работ. И готовы к уборке урожая на 100%. Техника отремонтирована, всё сделано и посевы говорят о том, что мы соберем хороший урожай.

Крім польових робіт, – додав Ігор Гурін, в районі покращилися показники якості води. Вона нині подається місцевим не за розкладом, як це було раніше, а постійно. До того ж Золочівський район у поточному році отримає з державного та обласного бюджетів дванадцять мільйонів гривень, повідомив губерантор. Їх має вистачити, аби вирішити більшість проблемних питань, зокрема відновити дорожнє покриття в районі.

Ігор Райнін голова Харківської облдержадміністрації

Я не могу обещать, что в этом году все работы будут выполнены. Но могу обещать, что со следующей недели здесь появится руководитель службы автомобильных дорог, Коваленко пожалуйста проследите. – Обязательно. – Проведет встречу с главой администрации и главой райсовета, определит приоритетные направления.

Наряду з ремонтом доріг, в районі є плани реалізувати проекти оздоровлення річки Уди, переробки сміття, розвитку малого та середнього бізнесу.