Игорь Райнин встретился с лучшими школьниками и молодыми учеными Харьковщины

25.05.2016 13:50   -
Автор:
Губернатор Ігор Райнін зустрівся з найкращими школярами та молодими науковцями Харківщини. Під час спілкування з головою області найуспішніші учні регіону розповіли про свої досягнення. А таких чимало. 96 перемог на всеукраїнських олімпіадах та 42 дипломи Малої академії наук – такий результат продемонстрували цього навчального року школярі регіону. Це стало однією зі складових, що вивели Слобожанщину на перше місце в країні за якістю освіти. 
 
Ігор Райнін голова Харківської облдержадміністрації
 
Дуже радий нашій сьогоднішній зустрічі й вітаю вас з успіхами, з визнанням і досягненнями. Це дуже добре, що держава Україна має таке майбутнє, як ви, і це майбутнє найкраще на Сході нашої країни, у Харківській області. Я вітаю вас з перемогою, ця перемога наша спільна з вами. 
 
Розуміючи потенціал регіону у сфері освіти та науки, обласне керівництво приділяє нині особливу увагу розвитку цих сфер.
 
Юлія Світлична перший заступник голови Харківської облдержадміністрації
 
Мы решили направить усилия на то, чтобы укрепить материально-техническую базу не только школ, лицеев и колледжей, мы пошли дальше – мы создаем специализированные интернаты, школы, где дети имеют возможность развиваться по направлениям и, учитывая внутреннюю конкуренцию, расти дальше. 
 
У ході зустрічі з кращими учнями Харківщини Ігор Райнін нагородив відзнаками переможців олімпіад та МАН, а також вручив пам’ятні дипломи молодим науковцям, яким у 2016 році було призначено стипендії облдержадміністрації.