ЄС може послабити санкції проти рф: цього вимагає Угорщина – NEWS REVIEW

20.10.2022 11:05   -

Запровадження путіном воєнного стану на окупованих територіях – акт відчаю. Про це заявив президент США Джо Байден на брифінгу, – передає «УНІАН». «Єдиний доступний інструмент путіна – це жорстоке поводження з окремими українськими громадянами в Україні, аби спробувати залякати їх і, щоб вони капітулювали». Та в путіна це не вийде, – запевнив Байден.

Прем’єр-міністр Угорщини Віктор Орбан закликає переглянути та послабити санкції проти рф. У допису на Facebook Орбан написав, що «для угорської економіки та угорських родин помилкові санкції Брюсселя вже є майже непосильним тягарем». Тож на саміті ЄС – виступатиме за переосмислення санкцій.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Постачання зброї та нові санкції проти рф: Дмитро Кулеба зустрівся з главою МЗС Німеччини

На заміну пошкодженим “Північним потокам”. У Туреччині створили газовий хаб, завдяки якому Європа зможе користуватися російським паливом. «Зараз Європа думає про те, як забезпечити себе енергією в майбутній зимовий період. Із президентом Росії ми домовилися про створення газового хаба», – розповів президент Туреччини Реджеп Ердоган, повідомляє видання Рейтер.