Є у харків”ян і підтримка з боку народних депутатів

27.02.2013 19:55   -
Автор:

Світлана Золотарьова з візитом до народного депутата від імені всього трудового колективу поліклініки, де вона працює. Тамтешні лікарі зазначають, медичний заклад потребує капітального ремонту і нового устаткування.   

Світлана Золотарьова головний лікар дитячої поліклініки

– Это на ремонт поликлиники. И уже по ходу дела бассейна. Окна сыпятся, вот это всё у нас здесь описание технического состояния.

Питання глобальне і коштовне, констатує Анатолій Денисенко. Але, впевнений, його необхідно вирішувати, адже це стосується здоров'я маленьких харків'ян.

Анатолій Денисенко народний депутат України

-Нужно пройти экспертизу, провести тендер. И тогда у меня будет возможность получить финансирование, я надеюсь. Потому что в никуда бюджетные деньги невозможно расходовать.

Про наболіле розказує і Володимир Земсков. Під загрозою демонтажу, каже, опинились гаражі. Тож просить посприяти у вирішенні цього питання.

Володимир Земсков військовий пенсіонер

-Они простояли 20 лет эти 11 гаражей. и вот сечас их хотят снести все. Там все инвалиды, ветераны, пенсионеры.

Питань, що підіймають харків'яни на таких зустрічах з нардепом, чимало, зазначають в приймальні. Допомоги потребують у вирішенні як особистих життєвих негараздів, так і загально міських проблем.   
 
Анатолій Денисенко народний депутат України

Для того, чтобы понимать всю глубину проблематики нужно общаться с людьми. Во-первых, это жизненный опыт. Во-вторых, это наблюдения и втретьих – это определённые возможности. И мы будем дальше обобщать эту информацию, систематизировать и рождать новые законопроекты.

І це не порожні обіцянки, каже Анатолій Денисенко. Констатує, останнім часом від харків'ян стало надходити багато конкретних пропозицій щодо удосконалення законодавства. Ідеї, запевняє, дійсно цікаві, тож обіцяє врахувати їх при розробці нових законопроектів.

Анжела Сушко