Які відновлювальні роботи тривають на Північній Салтівці (відео)

03.07.2023 16:47   -

Вже зовсім скоро ними можна буде пройти без жодних проблем, не так, як раніше це було. Коли слід було уважно дивитися під ноги, аби не впасти. Це один із будинків у Київському районі. Тут міські комунальники відновлюють сходи, що з часом стали травмонебезпечними. Підхід комплексний – разом із відновлення самих східців ще і оновлення вхідної групи.

ЄВГЕН ЄМЕЦЬ ВИКОНРОБ КП «ХРБП»
За даною адресою були проведені роботи з встановлення нових перил, фарбування стін, фарбування піддашку, ремонту піддашку, обрамлення оцинкованою сталлю та встановлення нових сходів. Вони були встановлені завдяки плитці тротуарній і обрамлені металом. Тому що вони прийшли у незадовільний стан і почали розвалюватися і тому потрібно було їх відновити, щоб люди не зазнали травм і можна було пересуватися.

Читайте нас у Facebook, Telegram, Instagram та дивіться наші відео в YouТube та TikTok.

ЄВГЕН ЄМЕЦЬ ВИКОНРОБ КП «ХРБП»
В цілому по підприємству було виконано більше 1 042 ремонтів вхідних груп – аварійних ремонтів. Також було встановлено 66 нових сходів. Ми також проводимо відновлення та ремонт входів до бомбосховищ, це також наразі нагальне питання. Також наше підприємство займається відновленням піддашків, близько 300 піддашків у місті Харкові було за поточний період відремонтовано. Ну і загалом наше підприємство ремонтує дахи, цоколя і не тільки вхідні групи. А ще водостічні труби. Все, що необхідно для функціонування та життєдіяльності.

ОСТАННІ НОВИНИ