Які роботи взимку виконують комунальники Харкова (відео)

26.01.2023 19:24   -

Відновлення будинків після ворожих обстрілів триває щодня, але обсягів ще достатньо. Російська армія зруйнувала цілі мікрорайони, і комунальники відроджують будинки буквально з попелу. Подібні роботи тривають в усіх дев’яти районах Харкова.

У Немишлянському районі внаслідок влучання снаряду у житловий будинок на Салтівському шосе було зруйновано стіни в підїздах та покрівлю. Фахівці АТ «Житлобуд-1» вже відновили бетонне перекриття, перегородки та відремонтували дах. Зараз утеплюють фасад будинку та міняють вікна на сходових клітинах.

У Салтівському районі комунальники ремонтують сходи у під’їздах, виконують ремонт покрівель, а у Новобаварському районі усувають як наслідки прильотів, так і проводять поточні ремонти. Взагалі з початку року бригади виконали вже чималий обсяг робіт

У Холодногірському районі триває ремонт житлових будинків. З початку року бригади КП «Харківспецбуд» виконали ремонт твердих покрівель на площі понад 342 кв. м, відремонтували 38 східців та закрили 425 кв. м контурів.

Та роботи у Харкрві проводять не тількі зовнішні, а й внутрішні. А працівники водоканалу усунули 14 аварій на водоводах.

Зокрема, у Немишлянському районі ремонтники усунули пошкодження на водопровідних магістралях на пр. Героїв Харкова, вул. Амосова та вул. Сонячній. Щодня на об’єктах водопровідного господарства виконується значний обсяг комплексних відновлювальних та профілактичних заходів.

Читайте нас у Facebook, Telegram, Instagram та дивіться наші відео в YouТube та TikTok.

А після робіт водоканалу, до ремонту стають шляховики. Вони одразу після ремонтів комунальників усувають місця розриттів. Подібні роботи вже виконали на вулицях Коломенській, Героїв Праці та Цілиноградській.

ОСТАННІ НОВИНИ