Як у прифронтовому Харкові День фізичної культури і спорту відзначали (відео)

12.09.2022 19:45   -

У Харкові – День фізичної культури та спорту. Уже традиційно на початку вересня це свято відзначають тренери, атлети та всі, хто не уявляє своє життя без фізнавантажень і змагань. Одна з таких – Наталія Білоус. Дівчина каже: займається художньою гімнастикою з шести років. За цей час перемогла на багатьох конкурсах, стала майстром спорту України. А тепер веде до перемог й інших дівчат. Тренер додає: через війну багато учениць виїхали з міста, але це зовсім не завадило їм продовжувати заняття.

НАТАЛІЯ БІЛОУС ТРЕНЕР КЗ «КОМПЛЕКСНА ДИТЯЧО-ЮНАЦЬКА СПОРТИВНА ШКОЛА №5»
Вони висилають нам і відео, і фото і теж виступають на змаганнях. Ну, а я залишилася й залишусь в рідному місті-герої Харкові. Тому лише маю змогу тренувати онлайн. Ну, нічого ми віримо в нашу перемогу. Вона обов’язково буде й буде незабаром. Тому всі повернемося в наші рідні зали.

Мер Ігор Терехов зазначає: цьогоріч це свято відзначають не так, як завжди – без масштабних гулянь, гучних концертів і запеклих спортивних змагань.

ІГОР ТЕРЕХОВ ХАРКІВСЬКИЙ МІСЬКИЙ ГОЛОВА
Но, тем не менее, от этого праздник не стал меньше. Кто-то из спортсменов пошел воевать, кто-то – продолжает тренировать и это тоже очень здорово. Огромные слова благодарности вам за вашу очень нелегкую работу и огромные слова благодарности тем ребятам, которые отстаивают город Харьков, которые куют нашу победу. А то, что мы обязательно победим – это будет. С праздником вас!

Найкращих спортсменів нагородили пам‘ятними дипломами.

Також для гостей влаштували святковий концерт.