Хвилина слави харків’янина

16.01.2013 19:39   -
Автор:

Декорація у вигляді двоповерхової будівлі та батут. І три хлопця, які вміють ходити по стінах. Цей номер вразив російського глядача. А члени журі аплодували команді Ай-тім стоячи.

Лариса Гузєєва член журі

-Парни, это достойнейший номер, я просто счастлива. Я в восхищение, я просто кланяюсь вам.

Олександра Черноноса, спортсмена-батутиста в цей номер запросили товаришІ. Чоловіку довелося їздити з Харкова до Херсона – саме там вони відпрацьовували незвичні для спортсмена трюки.

Олександр Чернонос батутист, учасник російського шоу "Минута славы"

-Вначале страшно, но потом привыкаешь, к высоте, ко всему, абсолютно другое, это не батут, чувство высоты всё-таки присутствует, поэтому очень страшно в начале.

Один дзвінок з Москви із запрошенням на шоу, один успішний виступ. І тріо потрапило в півфінал. Та Олександр Чернонос не зміг продовжити змагання. Поїхав в Іспанію за контрактом, підписаним раніше. Але уважно слідкував за успіхом своїх друзів. Які пройшли у фінал та перемогли.

-Первое место, главный приз 1 млн рублей, звание победителей Юбилейного сезона шоу Минута Славы достаётся трио I-Team!

Та на цьому шоу для харків"янина не закінчилося. Чоловік всерйоз вирішив пов"язати кар"єру з постійними виступами й гастролями. Каже настала мить, коли спорт почав приносити не лише визнання й перемоги, а й вражати людей. Адже Олександр – неодноразовий призер чемпіонатів світу, Європи. В сьомій спортшколі тренувався майже тридцять років. Тепер тренування не полишає, хоч великий спорт і позаду, попереду – удосконалення творчої майстерності.

Олександр Чернонос учасник російського шоу "Минута славы"

-Можно ещё сложнее, над чем мы сейчас и работаем. Самое сложное это было раскрепостить себя, потому что спорт – это как армия, как солдату сказали – сделал, а тут всё наоборот, здесь, чем больше шуток, импровизации, тем больше нравится людям. Потихоньку уже начинаю улыбаться в номере.

Із цим номером творчий колектив виступає як в Україні, так і за кордоном. Але на цьому не зупиняються. Адже і в спорті, і в творчості, головне – прикладати чимало зусиль наполегливо працювати. І тоді хвилина слави може настати для кожного.

Анастасія Полякова, Ярослав Кононенко, Харьковские Известия