«Гвардія наступу». Харківщина в трійці лідерів по Україні з набору охочих

23.03.2023 12:30   -

Набір до рекрутингової кампанії МВС «Гвардії наступу» триватиме ще близько двох тижнів. Згідно інформації військових, Харківщина наразі в трійці лідерів за кількістю поданих заяв від добровольців. Кожен кандидат сам обирає до якої з бригад долучитися. Це може бути: “Азов”, “Спартан”, “Рубіж”, “Червона калина”, “Сталевий кордон”, “Кара-Даг”, “Лють” чи “Буревій”. Частина добровольців Харківщни вже проходять відповідну підготовку.

АНАСТАСІЯ ПАВЛЕНКО ПРЕС-ОФІЦЕР 3-Ї БРИГАДИ ОПЕРАТИВНОГО ПРИЗНАЧЕННЯ «СПАРТАН» НАЦІОНАЛЬНОЇ ГВАРДІЇ УКРАЇНИ
Вони проходять поетапне навчання. Першочергово це у них індивідуальна підготовка, це зараз на цьому етапі. Потім буде підготовка по спеціальностям. І третій етап у них буде вже колективна підготовка у складі взводів, рот, батальйонів. На етапі індивідуальної підготовки вони зараз проходять навчання з тактичної підготовки, домедичної підготовки, інженерія, вогневе навчання. Якраз цього тижня хлопці проходили навчання на нашому полігоні і відпрацьовували вправи навчальних стрільб, відпрацьовували тактику дій в підрозділах.

Стати частиною «Гвардії наступу» може кожен охочий. Для цього треба подати анкету у будь-який зручний спосіб. Після кожне звернення буде розглянуте військовими. Головна вимога: бажання та відмінне психологічне та фізичне здоров’я.

АНАСТАСІЯ ПАВЛЕНКО ПРЕС-ОФІЦЕР 3-Ї БРИГАДИ ОПЕРАТИВНОГО ПРИЗНАЧЕННЯ «СПАРТАН» НАЦІОНАЛЬНОЇ ГВАРДІЇ УКРАЇНИ
Анкети подають через центри надання адмінпослуг, через сайт МВС в тому числі це і телефони гарячої лінії , також звертаються кандидати особисто до військової частини по номерами телефонів. Перед тим, як потрапити до Гвардії наступу військовослужбовці повинні пройти поетапно всі етапи відбору. Першочергово – це військово лікарська комісія, також це психологічне тестування, а також перевірка фізичної готовності. Щодо обмежень, кого ми не беремо, то це точно кандидати у яких є судимість, а також якщо є якійсь протипоказання під час перевірки військово лікарської комісії.

Читайте нас у Facebook, Telegram, Instagram та дивіться наші відео в YouТube та TikTok.

Зазвичай средній вік кандидатів, які вже стали частиною «Гвардії наступу» – чоловіки від 30 до 40 років. Кожен, хто долучиться до однієї з бригад у складі Національної гвардії України, Національної поліції України та Державної прикордонної служби України, отримає від держави фінансове забезпечення та соціальні гарантії.

ОСТАННІ НОВИНИ