Гуманітарна допомога від міста-побратима Лілль. Як французи продовжують підтримувати харків’ян (відео)

08.05.2023 18:48   -

Французьке місто Лілль протягом усією війни підтримує українців. За ініціативи мера Мартін Обрі до Харкова надіслали гуманітарну допомогу. Лікарські препарати отримала міська лікарня №17. Потім їх розподілять і по іншим медзакладах міста.

Списки необхідних медикаментів склали лікарі Харкова. Те, чого найбільше бракує хворим. За цими списками і був зібраний вантаж..

ОЛЕКСІЙ ПОНІКАРОВСЬКИЙ НАЧАЛЬНИК ВІДДІЛУ РОЗВИТКУ ТУРИСТИЧНОЇ ІНФРАСТРУКТУРИ І ІМІДЖЕВИХ ПРОЄКТІВ ДЕПАРТАМЕНТУ МІЖНАРОДНОГО СПІВРОБІТНИЦТВА ХАРКІВСЬКОЇ МІСЬКОЇ РАДИ
Комплектацією вантажа займався університетський медичний центр Лілля, і у процесі приймали також участь громадські організації. А фінансове сприяння мається на увазі покриття транспортних витрат для доставки вантажу до Харкова, таке сприяння надало посольство України у Франції.

Від початку російської військової агресії місто Лілль всіляко підтримує українців. В минулому році від міста-побратима Харків отримав чимало гуманітарних вантажів. І така допомога є дуже важливою.

Читайте нас у Facebook, Telegram, Instagram та дивіться наші відео в YouТube та TikTok.

ОЛЕКСІЙ ПОНІКАРОВСЬКИЙ НАЧАЛЬНИК ВІДДІЛУ РОЗВИТКУ ТУРИСТИЧНОЇ ІНФРАСТРУКТУРИ І ІМІДЖЕВИХ ПРОЄКТІВ ДЕПАРТАМЕНТУ МІЖНАРОДНОГО СПІВРОБІТНИЦТВА ХАРКІВСЬКОЇ МІСЬКОЇ РАДИ
Вона дуже важлива по перше з точки зору того, що у цих медикаментах є потреба. Вона потрібна з точки зору цих відносин між людьми. З точки зору підтвердження розуміння французами, що Україна зараз воює, що вона потребує підтримки, що вона потребує солідарності.

Торік 8 квітня депутати Лілля ухвалили рішення про присвоєння всьому місту Харкову статус почесного громадянина міста. Лілль вже вкотре підтверджує свою солідарність та підтримку Україні в цілому та своєму місту-побратиму Харкову.

ОСТАННІ НОВИНИ