Гуманітарна допомога від Чехії: мер Харкова обговорив плани з представниками організації «Людина в біді» (відео)

18.02.2023 20:21   -

До Харкова з робочим візитом приїхали представники чеської організації «Людина в біді». Разом із мером Ігорем Тереховим обговорюють нагальні потреби містян, поточну ситуацію в мегаполісі, а також – подальшу співпрацю.

ІГОР ТЕРЕХОВ ХАРКІВСЬКИЙ МІСЬКИЙ ГОЛОВА
Постійно місто Харків обстрілюють. І ці обстріли стали такими, що вони руйнують нашу інфраструктуру міста, критичну інфраструктуру, енергетичну, теплову. Тому ми дуже вдячні за вашу підтримку. Ми дуже вдячні, що ви підтримуєте Україну і місто наше, місто героїчне, бо ми є форпостом, яке стримує російського агресора.

Меморандум про співпрацю між міськрадою та організацією «Людина в біді» підписали у червні минулого року. За цей час її представники передали Харкову генератори, будівельні матеріали, продуктові набори, засоби особистої гігієни та інші гуманітарні вантажі. Крім того, ще й допомогли місту отримати трамваї та автобуси.

Читайте нас у Facebook, Telegram, Instagram та дивіться наші відео в YouТube та TikTok.

ШИМОН ПАНЕК ВИКОНАВЧИЙ ДИРЕКТОР ОРГАНІЗАЦІЇ «ЛЮДИНА В БІДІ»
Город Прага обратился к нам с тем, что у них есть трамваи, и сможем ли мы как-то помочь с перевозом в Харьков. Конечно, мы очень обрадовались, потому что знаем, на сколько страдает во время война автопарк и трамвайный парк. И собираемся продолжать решать проблемы в Харькове.

В організації запевнили: Харків може розраховувати на подальшу довготривалу співпрацю.

ОСТАННІ НОВИНИ