Гуманітарна допомога у Харкові: хто і як може отримати (відео)

25.05.2023 18:42   -

Тут допоможуть тим, хто цього потребує найбільше. Привезуть додому продукти харчування. У Харкові продовжує свою роботу гаряча лінія “15-35” з питань гуманітарної допомоги та картки харків’янина. Щотижня співробітники збирають та розвозять адресатам, а це люди з інвалідністю першої та другої групи, 700 пакетів із такою необхідною гуманітаркою.

ПЕТРО ПЕНСІОНЕР
Очень здорово помогают. Вот у меня ситуация. Я пенсионер, 75 лет, онкология, у дочери артрит. Причём у неё артрит и она ходить не может. Помощь эта стабильная! Мы знаем, что раз в месяц или больше мы её получим. Ну и что интересное – хорошая! Не просто там какая-то отговорка – «гуманитарная помощь». Там есть макароны и так далее, но есть баночки и консервы и что-то вкусненькое. И так далее и так далее. Для нас, для таких людей это очень важно! Терехов – любимый мой мэр! И как он за население смотрите. Война эта, а у нас и водичка и газ, и помощь гуманитарная и в таких условиях ещё.

ІРИНА ВИМУШЕНА ПЕРЕСЕЛЕНКА (ДВОРІЧАНСЬКИЙ РАЙОН)
Нам некуда вертаться, можете забыть, что такое Гряниковка. Там всё с землёй сравняли. Нема теперь дома и ничего. Когда мы уезжали, у нас только в дом попал снаряд, разрушило. В летней кухне мы жили, уезжали, в летней кухне уже крыша была побита, рядом снаряды разрывались и осколки летят. А теперь уже не осталось ничего, ни соседских домов, ничего! Спасибо всем, что нас так поддержали, просто спасибо всем велике! Коли вона вже ця війна кончиться, Господі! Всё равно домой хочется!

Читайте нас у Facebook, Telegram, Instagram та дивіться наші відео в YouТube та TikTok.

АНАТОЛІЙ БЕССОНОВ ЗАСТУПНИК ДИРЕКТОРА КУ «ОФІС РЕФОРМ ХАРКОВА»
За весь час роботи міської лінії «15-35» було виконано понад 100 000 заявок, було видано понад тисячі тон гуманітарної допомоги. Це і продукти харчування і побутова хімія та гігієна. Наразі міжнародна допомога спрямована на відновлення житла, але попри це ми продовжуємо підтримувати найуразливішу категорію людей – це люди з інвалідністю першої та другої групи. Також у місті працює 36 муніципальних їдалень, що базуються в 36 школах, в усіх районах міста. Де кожен охочий може прийти та отримати порцію гарячого обіду. Кожного дня там готується понад 35 000 порцій для харків’ян. Щоб отримати допомогу необхідно зателефонувати на номер гарячої лінії «15-35» та оформити заявку.

ОСТАННІ НОВИНИ