Хлопчина народився у сорочці

05.03.2013 17:12   -
Автор:

Про таких як Костик кажуть народився у сорочці. Хлопчик вижив після падіння з восьмого поверху.

Наталія мати хлопчика

-Сам подвинул табуретку к окну, открыл окно, перехилился и упал.

Трирічний Костя переніс кілька складних операцій. Його, в прямому сенсі, кажуть лікарі, збирали по кістках. І сьогодні, за два місяці після трагедії, дитина сама стає на ноги і цікавиться усім, що попадає йому на очі.

Георгій Подгайський в.о. завідувача травматологічного дитячого відділення Харківської міської багатопрофільної лікарні № 17

-Состояние ребенка можно расценивать как удовлетворительное. Он уже у нас готовится к выписке. Сам по себе случай можно расценивать как уникальный, то есть в нашей больнице таких случаев не было.

Рецепт зцілення в професійності медиків і активності самого Кості.  Дитина попри біль у тілі робила усе, що йому призначали лікарі.

Владислав масажист

-Мы добавляли массажи, зарядку и восстановили его полностью. Он самостоятельно уже ходит, держит голову. То есть благодаря в основном этому мы восстановили его.
 
Підтримкою для Кості є і його мати. Жінка від хлопчика не відходить ні на крок. Вона дуже сподівається, що її малюк скоро повністю одужає і зможе з іншими дітками ходити до дитячого садка.

Олена Мітясова