Харькову предложили создать электронную систему работы городского хозяйства

18.10.2019 15:42   -
Автор:
Єдина електронна система, в якій можна буде побачити роботу служб житлово-комунальної сфери. Таку розробку Фонд розвитку Києва презентував Харківський міськраді . На зустрічі із першим віце-мером Ігорем Тереховим фахівці розповіли, що в цій системі міський голова зможе слідкувати за тим, як виконуються заплановані роботи та як швидко обробляються запити харів"ян. 
 
Владислав Шалений технічний спеціаліст Фонду розвитку м. Києва 
 
И, в принципе, если Департамент или коммунальная служба не выполняет ряд заявок, отклоняясь от нормы, в конце это можно посмотреть и задать вопрос директору Департамента, что происходит, вам чего-то не хватает, ресурсов либо большая загруженность. Выявить проблему и решить ее.
 
Крім того, в системі є доступ не лише до житлово-комунальних служб, а й до соціальної, медичної та освітньої сфери. Така електрона програма вже працює у Києві, тому цей досвід розробники вирішили впровадити і в Харкові. 
 
Владислав Шалений технічний спеціаліст Фонду розвитку м. Києва 
 
Город заинтересовал тем, что у вас очень большая инфраструктура, в принципе, даже не похожа, а аналогична структуре Киева, поэтому если будет, как говорится, политическая воля и ваше руководство Харькова к этому предрасположено. Мы только поможем вам ее настроить, внедрить.
 
І керівництво міста, зокрема першого віце-мера, ця розробка зацікавила, адже вона дає відкритий доступ до роботи міського господарства. Та її впровадження, зауважив Ігор Терехов, займе деякий відрізок часу.   
 
Ігор Терехов перший заступник Харківського міського голови 
 
Она должна быть продолжена в течении всего года, чтобы создать именно такой и программный продукт, и чтобы в него были внедрены абсолютно все системы жилищно-коммунальной сферы, социальной сферы города Харькова. Это серьезный проект, он, естественно, необходим для города, необходим для того, чтобы повысить качество предоставляемых услуг.