Харьковскому планетарию- 55 лет!

11.05.2012 22:02   -
Автор:

Харківський планетарій. Місце загадкове та відкриваюче людям Всесвіт. І вже п"ятдесят п"ять років тут прищеплюють любов до зірок багатьом відвідувачам.

Микола , 7 років:

-Больше всего нравится, когда показывают небо со звездами. Мне все нравится.

Малого Миколу мама водить до планетарію часто. Й сама завжди рада ще раз подивитись на зоряне шоу. Згадує, свою першу екскурсію, як найзагадковішу подію.

Марія Лінник,  концертмейстер:

-Та ну было лет двенадцать наверное, ну насколько я помню не было такого замечательного музея, за это время произошли очень большие и позитивные изменения.

Музей "Космос" у планетарії відкрили усього чотири роки тому. Але тут вже зараз представлені усі моделі ракет, костюми космонавтів, картини Всесвіту та багато іншого, таємничого.

Валерій Писаренко, народний депутат України:

-Посещение Харьковского планетария оставляет неизгладимое впечатление, и конечно же это место, где человек сталкивается с самой большой загадкой, которая беспокоит людей уже с самого возникновения людей на планете, что такое звезды, как они на нас действуют,что они несут.

На честь дня народження у планетарії продемонстрували фільм – екскурс в історію закладу. В ньому розповідь і про те, хто його відкрив і чого з тих років вдалося досягти.

Євгенія Кутнова,Ігор Луханін , Харьковские Известия