Харьковский городской совет будет сотрудничать с Microsoft

17.10.2019 13:27   -
Автор:
Щє одна велика міжнародна компанія виявила бажання співпрацювати з Харковом. Цього разу це один з гігантів, що виробляє програмне забезпечення – корпорація Майкрософт. До кінця року буде узгоджено дорожню карту щодо реалізації низки проектів. Як повідомили у компанії, введення деяких електронних сервісів допоможе поліпшити ефективність муніципального управління
 
Ян Пітер де Йонг генеральний директор представництва Microsoft в Україні
 
Наша велика частина проектів буде пов'язана з освітою, оскільки освіта – це велика частина меморандуму, який ми підписуємо. І друга частина пілотних проектів буде пов'язана з розвитком стартапів у місті Харкові. Також ми хотіли б привнести технології Майкрософт в Харківську міську раду, аби спростити спілкування громадян з містом для того, щоб зробити життя у Харкові ще кращим. 
 
Міський голова Геннадій Кернес зазначив, що всі ці ініціативи допоможуть зробити Харків більш сучасним і комфортним містом.
 
Геннадій Кернес Харківський міський голова
 
Для нас, я считаю, это важный день. Потому что такой гигант в области ІТ, как Майкрософт, сегодня здесь, в мэрии и мы с ним будем подписывать меморандум. Наше сотрудничество будет направлено на создание умного города и других масштабных проектов. Я считаю, что с вашим участием мы улучшим техническое состояние мэрии. Тем самым повысим качество предоставляемых услуг. Будем поддерживать стартапы и совершенствовать городскую инфраструктуру.