Харьковские участковые должны активизироваться

04.05.2012 22:03   -
Автор:

Куріння або вживання спиртних напоїв у громадських місцях. Часто такими місцями є дитмайданчики, лавки під під"їздами і шкільні подвір"я. Вплинути на ситуацію самотужки мешканці не можуть. Треба підключати дільничних міліціонерів. Та от не знайти їх днем з вогнем, кажуть працівники комунальної сфери Жовтневого району.

Володимир Каптур,  майстер дільниці №10 приватного сектору Жовтневого району:

-Жители, они ко мне обращаются, даже когда какие-то проблемы. А я говорю – чего вы участкового не вызывали. А куда-что – они не знают. Они считаю, что я у них участковый, почему-то

Аби познайомитися особисто із дільничними – адміністрація Жовтневого району організувала спільну зустріч. Разом із комунальниками, майстрами приватного сектору, представниками ветеранської організації. Щоб робота дільничних активізувалась, погоджуються посприяти усі служби.  

Олександр Іванов, виконуючий обов'язки заступника начальника райвідділу з громадської безпеки Жовтневого району:

-На сегодня мы определили, что мастера подготовят нам списки проблемных домов-улиц. Совместно будем проводить мероприятия по наведению порядка как и в частном секторе, так и в высотных домах

Зараз питання номер один – контроль за прибиранням та вивезенням сміття з приватного сектору. Бо у Жотневому районі таких будинків більшість. Будуть  вирішуватися і питання із вживанням оковитої та куріння у громадських місцях. Аби отримувати оперативну інформацію від комунальників, дільничні мають спланувати окремі зустрічі з ними.

Тетяна Цибульник, голова адміністрації Жовтневого району:

-Я буду настаивать, чтобы хотя бы раз в месяц какие-то 2-3 часа. А желательно пол-дня участковые выделяли для мастеров частного сектора. Потому что действительно здесь есть вопросы.

Перші підсумки такої співпраці підіб`ють вже за три місяці. Тоді запланована наступна зустріч із дільничними міліціонерами та комунальними службами Жовтневого району.

Олена Завгородня ,Віктор Ноздрачов, Харьковские Известия