Харьковские спасатели готовятся к работе на водоемах

21.05.2012 16:56   -
Автор:

З першого червня на водоймищах міста працюватимуть річковІ патрулі. Вони чергуватимуть на усіх дев*яти водоймах міста. На Журавлівському гідропарку – у підсиленому режимі. Адже там гості єврочемпіонату розіб"ють оранж-кемпінг.

Валерій Михайлов , начальник комунальної установи "Спеціалізована водно-рятувальна служба Харкова":

-Место расположение болельщиков Королевства Нидерланд со всех сторон будут контролироваться представителями нашей спасательной службы. Со стороны Шевченко – там находится наша базовая станция городская. Мы перекрываем её в районе первого моста и второго моста. Выставляется – будут дополнительные, мобильные на плавсредствах, будут все спасатели находиться.
 
Керівник рятувальної служби запевняє: працівники до нового сезону готові. Здали усі тести на відмінно. Готова до роботи і техніка: веслові та моторні катери. Та керівники міста наголошують: перед відкриттям купального сезону слід уважно перевірити береги і водоймища. Щоб на пляжах не було сміттєзвалищ, а на глибині – скла.

Олександр Кривцов,  перший заступник Харківського міського голови:

-Мы должны думать и об иностранцах, и о своих гражданах не забывать. Т.е. мы гребной канал очень хорошо должны взять под контроль ваш, и основную акваторию

Рятувальники спільно з міліцією контролюватимуть і культуру поводження відпочивальників. За недотримання правил каратимуть гривнею. Штрафуватимуть за порушення громадського порядку, що включає розпивання алкогольних та слабоалкогольних напоїв.

Олена Завгородня, Євгеній Дроботов,  Харьковские Известия.