Харьковские собачники продолжают готовиться к фестивалю семейного досуга Club №1 Fest

11.10.2019 14:36   -
Автор:
Це Бліц – бельгійска овчарка "лакинуа", що разом зі свої власником Олексієм Парфіловим готується до фестивалю сімейного дозвілля Club №1 Fest, що відбудеться у Харкові 20 жовтня. Вперше. У рамках заходу вони представлятимуть свої вміння у їздовому спорті. Чоловік зізнається, почав їм займатися зовсім не плануючи виходити на професійний рівень, але кілька років тренувань дали результат – вони разом із Бліц неодноразові призери чемпіонатів світу та України. Але найголовніше у цьому, ділиться Олексій, саме користь для внутрішнього стану і його, і улюбленця. Це і хоче показати іншим собачникам.    
 
Олексій Парфілов бронзовий призер чемпіонату світу з їздового спорту та дворазовий чемпіон України з їздового спорту  
 
Я знаю много людей, у которых собаки сидят дома, особенно это касается больше не овчарок, а вот именно хаски – это же больше спорт хасок. Люди не знают просто чем заняться, какое-то послушание, собаку особо не отпустишь , еще что-нибудь. Поэтому именно ездовой спорт – это хороший способ занять и себя и собаку. Это хороший способ поддерживать себя в тонусе, то есть это не супер профессиональный вид спорта и собака тоже, чтобы она не скучала, не толстела.
 
Окрім їзди, у рамках фестивалю представлять і інші кінологічні види спорту. Один із найпопулярніших – аджилітті. Собачники запевняють – це прекрасний спосіб продемонструвати і зміцнити дружбу людини і її вихованця, а також підтримувати чотирилапого у відмінній формі і направити його невгамовну енергію в правильне русло. Тож кращі команди продемонструють свої вміння у день проведення фестивалю.  
 
Богдан Арцибашев організатор фестивалю 
 
Здесь собаки соревнуются  на то, как они проходят различные препятствия – это и барьеры, это гонки и качели, различные тоннели, стенки и прочее. Тоже самое – здесь все идет на скорость, собака управляется с помощью владельца. Владелец вместе с собакой проходит эту трассу, единственное, что он не перепрыгивает через препятствия.  Тоже очень красивый динамичный вид спорта и по сути тоже такая определенная вершина воспитания собаки, собака полностью объединяется с владельцем в единое целое.
 
Але різноманіття показових виступів на цьому не закінчується. Буде і дог-фрізбі, фрістайл та захисні види дресирування. Також готують і гонку для собак. Локація проведення фестивалю знаходиться у доступній частині міста – це арт-завод Механіка. Старт заходу о десятій ранку. Протягом усього дня працюватимуть інтерактивні зони. Також відбудеться такий собі собачий конкурс краси – грандіозна виставка собак усіх порід. Окрім того, можна прийти із своїми домашніми улюбленцями, аби на власні очі побачити різні способи виховання собак. 
 
Богдан Арцибашев організатор фестивалю 
 
В процессе можно будет пообщаться со спортсменами, пообщаться с теми, кто готовит таких собак, и даже будут определенные мастер-классы, где можно будет быстренько подготовить свою собаку, научить ее паре трюков. Вход для гостей бесплатный. Приходите, мы вас ждем!