Харьковские коммунальщики приступили к уборке парков и скверов

03.03.2016 14:39   -
Автор:

З приходом календарної весни харківські комунальники стали до прибирання міських парків та скверів. Одне з місць де сьогодні розгорнулися масштабні роботи – сквер Тихонова, що у центрі міста.

Наталія Овчиннікова майстер СКП "Харківзеленбуд"

По площади этот сквер около гектара. Мы производим санитарную уборку, прогребаем газоны от остаточной листвы, убираем случайный мусор, чтобы наши харьковчане могли с комфортом отдыхать.

Роботи з благоустрою парків та скверів комунальники розгорнули в усіх районах міста. Для цього задіяна як спецтехніка так і люди.

Андрій Дронь заступник директора СКП "Харківзеленбуд"

На сегодняшний день в Харькове выведено более 30 единиц техники для уборки, для обрезки омелы, по уборке старых веток сломанных, сухих. И около 300 человек работают именно по уборке парков, скверов и прилегающих улиц. Приводят город в порядок для того чтобы он встретил весну уже чистым и красивым.

Всього після зими міським комунальникам потрібно прибрати понад 60 парків та скверів. Але і після цього роботи в них не поменшає. Попереду їх очікує висівання газонів та розбивка різнокольорових квіткових клумб.