Харьковские дорожники ремонтируют внутрикварталки и тротуары

06.06.2019 14:55   -
Автор:
Рівна та без будь-яких ям, як це було раніше. Такою буде внутрішньоквартальна дорога та пішохідна зона у дворі 37 будинку по вулиці Академіка Богомольця, що в Новобаварському районі. Тут наразі повним ходом йде капітальний ремонт даного об'єкту. Місцеві мешканці кажуть, дуже зраділи, коли побачили шляховиків у своєму дворі.
 
Валентина мешканка Новобаварського району
 
Просто душа радуется. Спасибо! 
 
Олена мешканка Новобаварського району
 
Красіво, гляньте як красіво. Вийдем і будем гулять. І спасібо, що хлопці, ось там ми бабушки виходим і сідаем. Так вони і там підсипали, щоб і там було удобно сидіти. Довольни, все-все довольны. 
 
Шляховики грунтовно підійшли до ремонту, кажуть довелося повністю зняти всі залишки старого асфальтобетону. Засипати все щільним шаром щебеню. Встановити нові бордюри, зробити пандуси – для комфорту матусь з візочками та людей похилого віку. Спроектовані місця під сміттєві контейнери та паркування автівок жителів даного дому.
 
Віталій Іваненко керівник підрядної організації
 
Загальна площа заміни асфальтобетонного шару та основи приблизно десь 700 квадратних метрів. Замінені повністю всі тротуари в кількості близько 200 квадратних метрів. 80 – 85 тон асфальтобетону. В цьому мікрорайоні наразі будуть продовжені роботи по відновленню пішохідної частини тротуару та прилеглої території ще двох будинків.