Харьковские дорожники проводят капремонт внутриквартальных дорог

27.06.2019 14:19   -
Автор:
Вже за деякий час, тут буде якісна внутрішньоквартальна дорога по якій буде безпечно проїхати та пішохідні зони, по яким буде просто приємно прогулятися. Двір по вулиці Дружби Народів, 241 Київського району. Тут працює кілька бригад шляховиків. Місцеві мешканці звернулися до Геннадія Кернеса на одній із зустрічей за допомогою. Розповіли про ситуацію в деталях, прикріпили до заяви з підписами, фотографії. Відповідь мера не змусила чекати. Об'єкт обстежено, процес запущено. Вирішено комплексно, капітально та грунтовно взятися не тільки за цей один двір.
 
Олександр Погребняк директор фірми-підрядника
 
Здесь 4 двора – Гвардейцев Широнинцев, 111, Дружбы Народов, 241, 243, 245. Дорожное покрытие было в плохом состоянии так же и тротуары соответственно. По покрытию здесь 3 500 квадратных метров, по тротуарам, где-то до 1 500 квадратных метров. Борта здесь на 4 двора – 1 100 метров, по паребрику, который привязывается к пешеходным зонам – 730 – 750 метров. На данном этапе мы всё установили, сейчас идут подготовительные работы по дорожному покрытию на тротуарах. На данном этапе, мы сейчас, укладываем асфальт на пешеходных зонах. 
 
Вже наступного тижня шляховики планують приступити до масштабних робіт з асфальтування об'єкту. Два тижні потрібно комунальникам аби завершити реконструкцію. Прийнанні такі плани. А ось інші бригади працюють над цим же і в інших дворах по району.
 
Олександр Погребняк директор фірми-підрядника
 
Так же мы производим капитальный ремонт по улицам Натальи Ужвий, 78, Натальи Ужвий, 80, Метростроителей, 20. приблизительно на каждый двор до 1 000 квадратных метров. С восстановлением бортового камня и паребриков. И обустраиваем парковочные места для транспортных мест. Стараемся делать качественно для наших харьковчан чтобы им было удобно!