Харьковщина принимает финал чемпионата Украины по футзалу среди студентов

23.04.2018 15:58   -
Автор:
Фінал чемпіонату України з футзалу серед студенських команд цьогоріч приймає Харків. Спортсмени з різних куточків країни з"їхались до Першої Столиці аби в черговий раз визначити найсильнішого. 
 
Юрій Кондратьєв провідний спеціаліст Всеукраїнської футбольної асоціації студентів, представник асоціації футзалу
 
В нашем чемпионате приняло участие 12 команд, которые были разбиты по территориальному принципу.  Было четыре конференции «Запад», «Центр», «Восток» и «Юг». После чего они сыграли по три команды в группе. Были определены лучшие команды из этих групп. После этого была произведена жеребьевка, какая конференция, с какой играли матчи плей-офф.
 
У першому матчі «фіналу чотирьох» зустрілись команди з Харкова проти Івано-Франківська та збірна Сум проти Львова. Далі вони боротимуться у півфіналі. 
 
Іван Крулько президент Всеукраїнської футбольної асоціації студентів 
 
Мені дуже приємно, що футзал розвивається. Він розвивається і на Харківщині. Вперше за останні 14 років ми фінал проводимо у Харкові. Він повертається власне через цей довгий час. Для Харкова, я вважаю, що це тільки початок. Є зацікавленість в керівництва області в розвитку футболу, футзалу. Таким прикладом є участь тут керівництва обласної державної адміністрації Юліі Олександрівни Світличної і вона підтримує футбол.
 
Кевірник області побажала перемоги найсильнішим та наголосила, що проведення спортивних подій такого масштабу стало для Харківщини вже звичайною справою.
 
Юлія Світлична голова Харківської облдержадміністрації
 
Харків – це студентське місто, ми спортивні, молоді і надзвичайно завзяті, тому проведення фіналу чотирьох команд, найсильніших команд із студентського футзалу, для нас дуже почесна подія. І я сподіваюся, що Харківська команда, яка сьогодні також прийме участь у іграх – переможе, тому що домашні стіни завжди допомагають. Але проведення спортивних заходів дійсно стає такою нормою для Харківщини і вже 26 квітня ми чекаємо на кубок ліги чемпіонів тут, на Харківщині. О 14 годині біля Історичного музею буде урочиста зустріч зазначеного кубку.
 
А вже завтра,  24-го квітня, відбудуться матчі за 1-е та 3-є місця Чемпіонату України з футзалу.