“Харьковгорлифт” на ладонях

26.05.2012 22:14   -
Автор:

Фатих Кінакчі , головний інженер турецької компанії з виробництва електронних станцій управління ліфтами:

-Ми працюємо в багатьох країнах, особливо в країнах СРСР, в Азербайджані, Таджикістані, Баку, а ще в Росії. Ця система спеціально розроблена для сучасних ліфтів з урахуванням того, що вони будуть працювати, як з радянськими підйомниками, так і з модернізованими ліфтами, тобто це універсал розроблений спеціально для нас.

Євген Ковтун,  начальник дільниці №2 КСП "Харківміськліфт":

-Преимущество этой станции в том, что она современная, надежная и запчастей на старое оборудование уже просто нету.

Та найголовніше в новій станції управління підйомниками – це те, що ліфт тепер не застрягає. Це відчувають і самі мешканці будинку.

Валентина Дьячук,  мешканка буд. вул. Космічної, 23:

-То что здесь сильно много жильцов и старых и молодых, и молодежи много, и с коляской подниматься очень тяжело естественно, поэтому , конечно, хорошо.

Після того, як електронні станції управління ліфтами перевірять на практиці, їх встановлюватимуть в інших багатоповерхівках.

Євген Ковтун , начальник дільниці №2 КСП "Харківміськліфт":

-Новгородская, 8 первый подъезд,  Пушкинская, 3 будет меняться и вот это две здесь.

 Не менше, ніж виробництво, налагоджена на підприємстві Міськліфту і діяльність профспілок.

Анатолій Кандауров,  директор КП "Харківміськліфт":

-У нас 860 человек членов профсоюза, мы им особое внимание уделяем, это у нас люди отдыхают и в Крыму и дети в санаториях, пансионатах, мы им особое внимание уделяем и это доказано документально, выделяем средства для того, чтобы люди были защищены, поэтому то, что они увидели, они поняли, что предприятие серьезное и оно работает правильно..

Ніна Караван , заступник директора Об'єднання профспілок Харківщини:

-Робота профспілок взагалі, я можу сказати, взагалі ще на вищому рівні, тому що виконуються усі умови колективного договору, виплачується заробітна плата, весь соціальний пакет утримується, співробітники отримують усі додаткові пільги, які прописані колективним договором.

Наступним комунальним підприємством, з роботою якого ознайомляться представники тристоронньої ради, стане КП Харківводоканал.