Харьковчане пришли посмотреть на Бразильский карнавал в Парке Горького

05.08.2019 17:35   -
Автор:
Перший віце-мер Ігор Терехов зазначив, що такі заходи зміцнюють імідж Харкова на міжнародній арені та сприяють зміцненню економіки.
 
Ігор Терехов перший заступник Харківського міського голови
 
Это только первый шаг. Почему? Потому что буквально в течении этого месяца наша бизнес-делегация, экономическая миссия будет посещать Бразилию с визитом. Во время этого визита, я уверен, будут заключены взаимовыгодные контракты между нашим бизнесом и бизнесом Бразилии. Для нас это очень важно и очень знаково почему, потому что мы понимаем, что нужно укреплять наши экономические взаимоотношения. Нам нужно делать так, чтобы харьковский бизнес находил новые рынки сбыта для того, чтобы действительно поднимать экономику города и экономику Украины.
 
Освальдо Біат Джуніор Надзвичайний і Повноважний посол Бразилії в Україні
 
Я дуже вражений динамікою розвитку Харкова. Це місто, яке має розвинену промисловість та багато можливостей. І я думаю, що ми можемо створити лігу торговельного представництва між Харковом та Бразилією. Бразилія – це велика країна з великою кількістю штатів та Харків може багатол запропонувати Бразилії та наша мета створити це співробітництво.
 
Під час світкування харків"яни та гості міста змогли взяти участь у мастер-класі з вуличного танцю "зук", а діти спробували традиційне бразильське бойове мистецтво – капоейра. Також на великому екрані демонстрували пейзажі та видатні місця Бразилії.
 
Лариса харків'янка
 
Шикарная атмосфера, несмотря на погоду. Это же впервые у нас в Харькове, поэтому как можно не приветствовать. Если бы у нас было с чем сравнить, допустим, если бы это было второй или третий раз, тогда понятно. А все новшества по-любому должны приветствоваться. Тем более, такая шикарная страна, как Бразилия. Это драйв, это настроение и плюс экономические отношения.
 
Альона харків'янка
 
Очень классно, я только "за" и всегда буду приходить сюда.
 
Андрій та Світлана мешканці міста Суми
 
Прекрасно, мы сами из Сум, но нам очень нравится. Мы всегда, когда приезжаем, подходим сюда к сцене, нам интересно. Всегда поднимает настроение. Всегда здесь нескучно, даже в такую погоду. В Харькове море позитива.
 
Надзвичайний та повноважний посол Бразилії залишився у захваті від місця проведення Днів Бразильскої культури у Харкові. 
 
Освальдо Біат Джуніор Надзвичайний і Повноважний посол Бразилії в Україні
 
Він дуже красивий. Це дійсно, найкращий парк серед тих, що я бачив в Україні. Я не бачив такого парку у Києві, Львові та Одесі. Це найкращій парк в Україні, я впевнений у цьому.
 
Як символ дружніх відносин між Україною та Бразилією на дипломатичній алеї парку висадили шаровидний клен.
 
Ігор Терехов перший заступник Харківського міського голови
 
Очень здорово, мы сегодня с господином послом Бразилии посадили это дерево на аллее в любимом Парке Горького, любимом харьковчанами и это очень знаково, потому что будет расти это дерево, будет укрепляться наше сотрудничество, будут развиваться наши взаимовыгодные отношения.
 
Крім цього, харків"яни змогли побачити фотовиставку, присвячену культурі Бразилії а також подивитися фільми про місто Ріо-де-Жанейро та відомого футболіста Пєлє.