Харьковчане не спешат в центры приема платежей КП “Харьковводоканал”

10.11.2014 17:51   -
Автор:

Ольга Іванівна щомісяця не бариться із оплатою за послуги водопостачання та водовідведення. Тільки-но отримує пенсію, відразу йде до центру прийому платежів КП "Харківводоканал". Жінка запевняє, у боржниках ніколи не ходила.

Ольга Іванівна пенсіонерка

У меня нет долга, я уже за октябрь заплатила. Потому что я боюсь очень долгов. Хоть у меня муж умер, я всё равно стараюсь платить со своей пенсии.

Та далеко не усі харків'яни такі ж свідомі. Борг населення перед "Харківводоканалом" сто тридцять шість мільйонів гривень. Частина суми накопичилася за минулі роки. Є вже і поточна заборгованість, кажуть комунальники. Бо з серпня у Харкові діють нові тарифи за послуги водопостачання та водовідведення. Однак дехто з городян продовжує сплачувати за старими розрахунками.

Олена Волочій начальник абонентської служби КП "Харківводоканал"

Поэтому обращаем внимание абонентов на то, что просим вас, обращайте внимание на квитанции, на сайт нашего предприятия. Вы можете также обратиться в Call-центр, и вам также предоставят информацию по вашему лицевому счёту.

Якщо на особливому рахунку городянина є борг – потрібно сплатити, кажуть працівники "Харківводоканалу". У разі не можливості погасити повну суму, на підприємстві можно оформити розстрочку.

Олена Волочій начальник абонентської служби КП "Харківводоканал"

Мы всем абсолютно абонентам предлагаем заключить договора реструкторизации. Чтобы человек мог в рассрочку выплачивать свою задолженность. Плюс оплата текущих начислений.

Головне, кажуть на підприємстві. аби люди платили. Бо саме через борги населення, комунальники не можуть розплатитися із "Обленерго" за електропостачання. Через це вже двічі насосні станції "Харківводоканалу" були знеструмлені. Кілька районів міста на деякий час залишалися без води. Тож чи повториться це, напряму залежить від своєчасної сплати людей за послуги водопостачання та водовідведення.