Харьковчан приглашают к участию в создании бренда Харькова

29.04.2020 14:03   -
Автор:
Харків всім містом обиратиме свій бренд. Для цього кожному, хто не байдужий до того, з чим саме у майбутньому асоціюватиметься мегаполіс, можна пройти онлайн-опитування. Тим самим взяти участь в розробці головного бренду Харкова. Опитування проходить на сайті комунального закладу "Офіс реформ".
 
Який він, справжній Харків? Яскравий чи сірий? Рідний чи віддалений? Сучасний чи історичний? Молодіжний чи консервативний? Саме жителі зараз можуть вплинути на майбутнє міста. Розкажіть, яким повинен бути Харків! З чим він асоціюється, які його кольори і форми, хто його мешканці і гості. Адже саме жителі міста знають, який він, справжній Харків!
 
Сама  робота над створенням і стратегічним впровадженням бренду  у мегаполісі була розпочата ще минулоріч восени. Наразі розробники, методом опитування, збирають думки людей, щоб створити оптимальний варіант того, що буде рекламним символом для Харкова. 
 
Ми впевнені, що бренд – це серце міста. Наша ідея була залучити найкрутіших кріейторів Харкова, експертів та мешканців до процесу розвитку бренду! Ми об'єднали навколо ідеї спільного створення бренду міста кращі агенції. І ми ніколи не перестанемо дякувати їм за те, що погодились на цю божевільну ідею!
 
Як зауважили у "Офісі реформ", майбутній бренд суттєво вплине на залучення до Харкова туристів, провідних стартаперів та підприємців . І що найголовніше, підвищить імідж мегаполісу на міжнародній арені. Зокрема позначиться на прирості іноземних інвесторів разом з їх бізнес-капіталом. Також бренд слугуватиме хорошою всеукраїнською та міжнародною промоцією для Харкова.