Харьков в зоне риска возможных терактов

16.11.2015 17:29   -
Автор:

Харків у зоні ризику можливих терактів. Відповідну інформацію озвучили в правоохоронних структурах. У всьому регіоні та вцілому в країні силовики перейшли до посиленого режиму несення служби. Причина таких розпоряджень – теракти в Парижі та активізація бойовиків у зоні АТО.   

Олександр Сирота радник начальника ГУ Національної поліції Харківської області

Количество патрулей увеличилось, количество личного состава, которое несет службу в городе увеличилось, создан оперативный штаб, который круглосуточно работает на предмет всех звонков по 102. На блок-постах в штатной ситуации машины проверялись выборочно, то есть те, которые могли вызвать подозрение либо еще что-то, сейчас по приказу машины должны проверять все.

Особлива увага на вантажівки, які можуть перевозити зброю, -розповідає Олександр Сирота. Під пильним патрулюванням аеропорт, вокзали, метро, військові та дипломатичні будівлі. Людей просять звертати увагу на підозрілі предмети та повідомляти силовикам. Також радять носити паспорти, їх можуть перевіряти в будь-кого. Окреме звернення до політичних сил та громадських організацій, які проводитимуть в найближчі дні мітинги.

Олександр Сирота радник начальника ГУ Національної поліції Харківської області

Политическая сила, которая организовывает митинг, она и отвечает за порядок, несмотря на то, что привыкли раньше на милицию, теперь на полицию  будут пальцем показывать, на самом деле политическая сила, которая устраивает митинг должна быть уверенна в том, что он будет безопасным для граждан города.

До всіх заходів, які проводяться в регіоні задля безпеки, правоохоронці просять городян ставитися з розумінням.