Харьков – спортивный! Новые соревнования и мероприятия в 2015 году

27.01.2015 17:12   -
Автор:

Турніри з художньої гімнастики, Харківський міжнародний марафон, проект "Я зможу", змагання з бальних танців. І це тільки початок. Рік, -відзначають у Департаменті іміджевих проектів міста, буде насиченим. Так восени вперше пройдуть змагання з біатлону. Аналогу таким в Україні поки що немає.

Олексій Чубаров директор Департаменту спортивних іміджевих проектів та маркетингу міської ради

По центральной части города лыже-роллинг, если это можно так назвать, биатлонисты будут бегать пять кругов по километру. То есть это будет спринтерская дистанция. Мы надеемся, что к нам приедут звезды мирового биатлона. Это, конечно, же сестры Семеренко, это Джима, это предварительно дала согласие и Дарья Домрачева, которая сейчас является лидером в международной классификации.

Не менш видовищним буде зимовий фестиваль спорту,- розповідає Олексій Чубаров. Лижі, ковзани, сани. Влітку ж на Журавлівці відбудуться змагання із тріатлону. Для школярів підготували цьогоріч єдиний забіг – або в травні, або в жовтні. Це зараз вирішують.

Олексій Чубаров директор Департаменту спортивних іміджевих проектів та маркетингу міської ради

Единый забег для учащихся всех школ города, начиная от первого и заканчивая одиннадцатым классом, чтобы все приняли участие в таком едином легкоатлетическом забеге.

Крім того, шкільний спорт надалі планують розвивати, формуючи ліги – з регбі, бадмінтону, баскетболу, футболу. Так у дітей буде більше стимулу займатись, -пояснює фахівець. Також цьогоріч відбудеться ярмарок спорту. На ній всі федерації та клуби покажуть себе Таким чином організатори хочуть долучити більше людей до занять спортом.