Харьков – спортивная столица. Это доказывает традиционная спортивная ярмарка

16.09.2019 13:01   -
Автор:
«Харків – спортивна столиця». І ярмарок спорту в місті проходить вже шостий рік поспіль. Відкривав захід, заявки на участь в якому подали 110 спортивних організацій, федерацій та клубів, Харківський міський голова Геннадій Кернес. 
 
Геннадій Кернес Харківський міський голова
 
Дорогие харьковчане, гости города, все, кто любят спорт, здоровый образ жизни, мне очень приятно видеть сегодня столько любителей спорта. Родителей, детей, бабушек, дедушек: всех, кто сегодня имеет отношение к здоровому образу жизни, наверное, придут в наш любимый парк и покажут себя со всех сторон. Но главное, это то, что Харьков- спортивный город, спортивная столица нашей страны Украины и мы делаем всё, чтобы спорт у нас развивался как можно больше и здоровый образ жизни прививался с малых лет. Поэтому, с праздником вас, здоровья, успехов, спортивных достижений!
 
Відвідувачі ярмарку мали можливість не тільки подивитися на виступи спортсменів, а і самі долучилися до активного відпочинку, проходячи майстер-класи з різних видів спорту. Для зручності територію парку Горького розділили на три функціональні зони. На центральній алеї – спортивні організації. На спортмайданчиках – турніри та показові виступи з баскетболу, пляжного волейболу, гандболу, волейболу, настільного тенісу, міні-футболу. А на сцені телеведучий і лідер спортивного руху Олександр Педан провів зарядку для всіх учасників свята.
 
Олександр Педан телеведучий
 
Дякую за запрошення. Дякую, що ми вже вдруге приймаємо участь у спортивному ярмарку. Ми зраза тут стоємо і розумієм, щоб там не казали але ми знаємо, Харків – спортивна столиця! Це правда?! Даааа! І я пропоную це сьогодні довести. У нас тут є спортсмени, які вже показують результати. І у нас є ще одна місія разом зі "Спортивним ярмарком" і разом з Харковом ми привезли наш спортивний рух "Джуніорс" і хочемо "підсадити", в гарному розумінні слова всіх дітлахів, які ще не займалися спортом! Тому що спорт повинен бути для всіх, кожен повинен знайти спорт для себе і кайфувати від того! 
 
Також працювала зона віртуальної реальності, де можна було випробувати себе в різних видах спорту. Для дітей же були організовані інтерактивні квести. 
 
Єкатерина відвідувачка ярмарку спорту
 
Всегда очень массово, всегда на высшем уровне! Организация – просто потрясающая! Собрать такое количество детей, в первую очередь, это надо организаторам сделать низкий поклон на самом деле. С каждым годом масштабность ярмарки растёт, количество растёт, выступления становятся всё более насыщенными, яркими, красочными.
 
Іван відвідувач ярмарку спорту
 
Это очень полезно, очень актуально в наше время. Чем больше будет появляться спортивных клубов, тем меньше дети будут оставаться на улице без присмотра. Они будут постоянно чем-то заняты, чем-то увлечены.