Харьков расширяет сотрудничество с представительством Красного Креста в Украине

26.02.2019 14:22   -
Автор:
Харків активно співрацює з представництвом Червного креста в Україні. Наразі головний напрямок спільної роботи, наголошують в організації, розширити той потенціал який є у Першої Столиці та намітити чіткі плани на майбутнє. 
 
Горхмаз Гусейнов голова представництва Міжнародної Федерації Товариств Червоного Хреста і Червоного Півмісяця в Україні
 
Харківська обласна організація Червоного Хреста одна з найактивніших серед волонтерів, тут активна молодіжний рух, в принципі волонтерський рух на високому рівні і тому саме ваші ініціативи, ваші проекти і ваш волонтерський досвід потрібно поширити по всій Україні. Також наше завдання це залучити  якомога більше міжнародних експертів, які можуть допомогти нам з розвитком волонтерського руху в Україні.
 
Співраця між  представництвом Червоного Хреста та міськрадою не обмежується однією сферою, працювати планують у різноманітних напрямках.  
 
Ігор Терехов перший заступнмик Харківського міського голови 
 
Это будут программы, это будет социальная программа и медицинское обслуживание и подготовка волонтерского движения, поэтому для нас этого очень важно. Конечно, мы будем уделять огромное внимание социальным программам, потому что только через развитие соцпрограмм мы сможем обеспечить достойную соцзащиту для тех людей, которые в этом нуждаются.
 
Реалізовувати  соціальні програми планують в найближчі терміни, гаяти час не варто, бо всі програми спрямовані в першу чергу на захист харків"ян. 
 
Ігор Терехов перший заступнмик Харківського міського голови
 
Наше сотрудничество всегда было плодотворным, мы наметили пути развития нашего сотрудничества, я думаю, в последствии, мы с Красным крестом с Украинским Красным Крестом будем работать, для того, чтобы в любых экстремальных ситуациях мы были вместе и смогли обеспечить достойное прохождение любой экстремальной ситуации.