Харьков продолжит сотрудничество с Израилем

17.12.2019 16:43   -
Автор:
Поглиблення співпраці та пошуки нових шляхів для роботи. Все це перший віце-мер обговорив з Надзвичайним та Повноважним Послом Ізраїлю в Україні. Ігор Терехов розповів, що наразі Харків активно працює в напрямку розвитку розумного міста та покращення безпеки. Для цього в місті створюють ситуаційний центр. 
 
Ігор Терехов перший заступник Харківського міського голови 
 
Нам необходимо сегодня строить ситуационный центр. И мы знаем, и отправили своих специалистов в Израиль, перенимать определенный опыт. В Израиле есть технологии, наши специалисты знакомились с ними, очень высоко оценили их в плане безопасности, начиная от системы безопасности на автомобильных дорогах. Ну, будем говорить о системе слежения на улицах и поддержания порядка в городе.
 
Закордонний гість каже, вони готові не лише ділитися досвідом, а й надати Харкову розробки ізраїльських фахівців для облаштування парковок.
 
Джоель Ліон Надзвичайний і Повноважний Посол Держави Ізраїль в Україні 
 
У нас є система парковки в мобільному телефоні. Вона дуже зручна, можна відстежувати, коли і де припаркувалася людина і що вона заплатила за парковку. Можливо, це допоможе вирішити проблему з заторами і розвантажити трафік на дорогах.
 
Ігор Терехов зауважив, що міськрада розгляне всі запропоновані пропозиції. Та під час зустрічі говорили не лише про покращення безпеки, дипломат відзначив, що напередодні зустрічався з національною діаспорою, представники якої розповіли йому про значну підтримку з боку Харківської міської ради.