Харьков готовится к тридцатому марафону “Освобождение”. Он стартует 16 августа

20.07.2015 15:58   -
Автор:

Близько місяця залишається до початку головної бігової події року – марафону "Визволення". Часу не так багато, як здається, кажуть його організатори. Тож підготовка до цієї спортивної події вже у розпалі. Враховуючи масовість заходу, доведеться перекривати ряд центральних вулиць Харкова, кажуть керівники профільного Департаменту міськради. І це вже узгоджено із державтоінспекцією. Затвердили вже і весь маршрут марафону, який цього року буде трохи змінений.

Олексій Чубаров директор Департаменту спортивних іміджевих проектів та маркетингу

Старт раньше был на улице Новгородской, финиш – на стадионе Динамо. В этом году хотим сделать это более зрелищно, ярко, и чтобы было удобно участникам, из парка Горького. Дистанция 42, 21, 10 и 3 км соответственно.

Також для якісного проведення марафону будуть залучені і волонтери, і професійні судді-легкоатлети. Очікується і серйозний склад учасників, серед яких будуть чемпіони минулих забігів. Усього ж планується, що приїде більше двох тисяч учасників. Точна кількість стане відома в день забігу.

Олексій Чубаров директор Департаменту спортивних іміджевих проектів та маркетингу

Особенностью этого марафона является то, что регистрация проводится непосредственно в день проведения мероприятия. Из нововведений – будет работать чиповая система, она уже отлажена, опробована.

Стартує марафон "Визволення" шістнадцятого серпня о восьмій ранку. Для перможців передбачена і нагорода.