Харьков глазами иностранных студентов. В Первой столице – участники проекта “Feel Ukraine”

28.07.2016 14:52   -
Автор:
Три дні безупинних екскурсій та зустрічей. Фатіма Захра у Харкові хоч і вперше, однак за незначний час, каже дівчина, вже встигла захопитися Першою столицею.
 
Фатіма Захра (Морокко)
 
Ми побачили багато цікавих міст. Були у музеї природи. Також гуляли містом, бачили багато культурних місць. Мені сподобалося у Харкові. Тут мирно. Тут дуже доброзичливі люди. Тут спокійно та безпечно.
 
А от азербайджанцю Рашиду Аббасову запам'яталася освітня екскурсія. Він, разом з іншими студентами з його групи, відвідав кілька університетів Харкова. 
 
Рашид Аббасов (Азербайджан)
 
Может быть сам сюда перееду когда-нибудь. Может быть на магистратуру, я сейчас думаю, выбираю города. Пока думаю между Киевом и Харьковом. Но Харьков нравится куда больше.
 
Всього до Першої столиці приїхало тридцять студентів з різних куточків світу. Всі вони учасники соціального проекту "Feel Ukraine". 
 
Ірина Бессараб координатор проекту "Feel Ukraine"
 
Результатом проекта будет сайт и буклет на английском языке, там, где будут изображены все их впечатления о том, где они были, что они делали. Таким образом любой человек-иностранец может зайти на этот сайт и посмотреть информацию не то, как мы, украинцы, хотели бы её показать, а то, как видят её реально иностранцы, которые прочувствовали, попробовали всё своими руками.
 
Та перед створенням цього буклету, учасники проекту мають відвідати ще два українських міста – це Дніпропетровськ та Одеса. Всього в Україні вони перебуватимуть більше місяця.