“Харківводоканал” проводить планові роботи з підготовки до зимового періоду

07.10.2020 13:55   -
Автор:
Наразі на насосній станції за адресою Мироносицька 94 а, яка обслуговує центральні частини Шевченківського і Київського району триває плановий попереджувальний ремонт з метою підготовки до осінньо-зимового періоду.
 
Профілактика, ремонт електро-технічної і механічної  частин обладнання, ревізія запорної арматури – всі дії направлені на те, щоб станція працювала без перебоїв до наступного планового обслуговування.
 
Микола Завада заступник директора з виробництва комплексу «Харківводопостачання» КП «Харківводоканал» 
 
Это работы, связанные с тем,  чтобы привести в соответствие  нашу систему водоснабжения. Чтобы она работала надежно,  и можно было качественно управлять этой системой  в течение года. Параллельно с этими  работами проводятся работы на сетях. Поскольку они сейчас опорожнены в связи с отключением станции. Используем это время для профилактических работ по замене запорной арматуры, пожарных гидрантов. 
 
Протягом дня було замінено більше двадцяти одиниць арматури і п’ятнадцять пожежних гідрантів, наголошує заступник директора з виробництва.
 
Микола Завада заступник директора з виробництва комплексу «Харківводопостачання» КП «Харківводоканал» 
 
Для выполнения этих работ задействовано 17 бригад. Четыре бригады задействовано на территории станции по выполнению работ здесь  внутриплощадочных.