Харківського школяра визнали кращим актором у конкурсі дитячих короткометражних фільмів

14.12.2012 19:14   -
Автор:

Це уривок з фільму "Моє покликання". У ньому маленький Юрій Гагарін потрапляє з минулого у майбутнє. І бачить там себе. Зіграв цю роль Данило Іванов.

Данило Іванов переможець конкурсу у номінації "Краща роль"

-Среди артековцев нашего отряда уже выбирали кого-то. А как выбирали?Были небольшие кастинги. Я расстраивался нормально и меня утешали, и так подобрали роль.

Режисери фільму розповідають, діти проходили через суворий кастинг. Однак Данило з ним впорався блискуче.

Ганна Рада режисер

-Так как у нас была история про то, как Гагарин перенесся в настоящее время и не понимает ,что происходит вокруг. Появились какие-то гаджеты, мир изменился. И как он с этим миром знакомится, искренее удивление и непонимание того,что проиходит сейчас.Вот насколько это было правдоподобно мы и оценивали в этом кастинге.

За рішенням суддів конкурсу, а ними були самі діти, які голосували в інтернеті, кращим актором короткометражки обрали Данила Іванова. Після приїзду до Харкова новоспечена зірка навіть не відразу зізналась в кіноучасті. Друзі та батьки дізнались лише на початку цього тижня.

Віра Іванова мати переможця

-Я очень удивилась тому, что его выбрали на главную роль. Потому что в наше время привыкаешь к тому, что если ты хочешь что-то для своего ребенка сделать, то ты должен пойти кого-то об этом попросить, как-то посодействовать.

Після зйомок у кіно, хлопець почав грати в театрі, у Харкові. Тепер замислюється над тим, аби у майбутньому стати актором.

Євгенія Кутнова, Євген Шинкаренко.Харьковские Известия