Харківській міській голова Геннадій Кернес увійде до складу виконкому обласного відділення Національного олімпійського комітету

30.01.2013 17:06   -
Автор:

Михайло Добкін голова Харківської обласної державної адміністрації,  голова харківського обласного відділення НОК

-Харьковский городской голова Геннадий Кернес и заместитель городского головы Александр Викторович Попов активно принимают участие в спортивной жизни города и области, проводят крупные спортивные мероприятия и соревнования для популяризации  и развития олимпийского движения на Харьковщине.

Кандидатури Геннадія Кернеса та Олександра Попова мають затвердити на найближчій асамблеї обласного відділення Національного олімпійського комітету.
 
Володимир Бринзак президент Федерації біатлону України

-Ваше отделение за последние два года сделало большой шаг вперед, мы анализировали состояние дел в Украине во всех отделениях. Буквально какой не возьми сферу деятельности олимпийского движения и спорта высоких достижений, Харьковская область среди лидеров на Украине.

Ще одна зміна в складі – посаду відповідального секретаря посів радник міського голови Віктор Христоєв. Також Володимир Бринзак вручив Михайлу Добкіну подяку від Олімпійського комітету України за внесок в розвиток олімпійського руху. Комітет акумулює сили, адже в наступному році харків"яни змагатимуться за першість на зимових олімпійських іграх в Сочі. Вони братимуть участь у п"яти видах спорту. Фігурне катання, лижні гонки, шорт-трек, сноуборд та біатлон. На останній покладають чималі надії. Адже в харківських біатлоністів є реальні шанси вибороти медалі, вважають у профільній Федерації. Харківщина всіляко підтримуватиме олімпійців. Для фінансування участі спорстменів в зимових іграх залучатимуть і кошти спонсорів. Мінімум – два мільйони гривень. Також було обіцяно покращити житлові умови. Як мотивація – один з гравців збірної біатлоністів отримає квартиру ще до Олімпійських ігор.

Анастасія Полякова